Puuluubi liige Ramo Teder kinnitas, et Puuluup ei ole pidanud hakkama rohkem ropendama 5miinuse laulutekstide tõttu. „Anektoodid on prooviruumis läinud natuke ropumaks,“ naeris 5miinuse liige Kohver.

Teder sõnas aga, et ka Puuluubil on mõned laulud, kus vulgaarseid sõnu leidub, kuid need esinevad rohkem varjatud kujul. „Ühes laulus on meil tegelikult üsna vägivaldne tekst, üsna robustne – „Venna laul“.

Kohver ütles ka, et tegelikult on keeruline määratleda, millises vanuses mõlema ansambli keskmine kuulaja on.

Puuluup koosneb kahest muusikust: Ramo Teder (sooloartistina Pastacas) ja Marko Veisson (kes on ka antropoloog ja õppejõud). Nende esimene album „Süüta mu lumi„ kevadel 2018, 7-tollisel vinüülil topeltsingel „Kasekesed / Käpapuu„ ilmus kevadel 2020.

Laivkoossseisuna on nad andnud kontserte juba üle 7 aasta. Lisaks arvukatele esinemistele Eestis on nad üles astunud USAs, Hiinas, Saksamaal, Soomes, Tšehhis, Ungaris, Poolas, Rootsis, Leedus ja Lätis.

Hiiu kandleid elektroonikaga ristav Puuluup kõigub pärimuse ja kaasaegsete muusikastiilide piiril, flirtides maailmamuusika, undergroundi ja popiga.

Eesti üks menukaim räpipunt 5miinust on aga seevastu tuntud enda noortepäraste, slängilike ja roppude laulutekstide poolest.