On teada, et Shakira sai oma mehe truudusetusest teada seetõttu, et temast 20 aastat noorem neiu sõi nende kodus olnud külmkapist ära lauljatari lemmikmoosi. Antud maiust poleks tarvitanud ei Pique ega ka nende kaks poega. Eelmisel suvel tuligi avalikuks uudis, et staarpaari teed on petmise tõttu laiali läinud.

Mõni aeg tagasi selgus, et kuulus kolumbialanna kutsub oma eksmehe uut pruuti „surnud kärbseks“, kuid nüüd on Hispaania üks kuulsamaid väljaandeid Marca saanud teada, kuidas Clara oma sõprade seas Shakirat kutsub.

„Tema ja ta sõbrad kutsuvad lauljatari vanuriks, nõiaks, menopausis olevaks naiseks. Need hüüdnimed tekkisidki pärast seda, kui tuli avalikuks, et Clara on Shakira ja tema sõbrade jaoks „surnud kärbes“. Claral sai sellisest mõnitusest kõrini ja seetõttu hakkasid tema loodud hüüdnimed muutuma ka halvemaks,“ ütles informeeritud allikas. Siiski proovitakse noorukesele tüdrukule selgeks teha, et pahalane selles olukorras ei peaks olema tema, vaid Pique, kes oma perekonna lõhki ajas.