80ndate lõpus eetrisse jõudnud seriaali esimeste hooaegade põhiprobleemiks olevat olnud fakt, et hiljem moeikoonide staatusesse tõusnud, kuid toona vaid imikud olnud Mary-Kate ja Ashley Olsen nutsid lakkamatult. Kuigi kaksikud olid meelega palgatud selleks, et kui üks peaks jonnima, saab kasutada samal ajal teist, tuli Stamose sõnul ette hetki, kus lohutamatult nutsid mõlemad Olsenid.

Mehe sõnul oleksid tulevased lapsstaarid kaotanud oma töö juba esimesel hooajal, kui Stamos ise sarja produtsentide poole pöördus ning palus Olsenid vallandada.

„Nad olid vaid 11 kuu vanused. Neid vahetati pidevalt ja lubati: „Tema ei hakka nutma.“ Ma ei suutnud seda enam taluda ja ütlesin: „See ei tööta minu jaoks.“ Ja nii nad saidki neist kahest lahti,“ meenutas Stamos hiljutises intervjuus. Kuna seriaali ei saanud ilma pisikese Michelle'i tegelaskujuta jätkata, toodi asemele uued kaksikud.

„Nad tõid nende asemele kaks punapäist last... Olen kindel, et nende vanemad armastasid neid ja pidasid neid atraktiivseks...“ naeris ta pisikeste näitlejate üle. Õnneks ei saanud ka nemad hakkama ning paar võttepäeva hiljem olid Olseni kaksikud võtetel tagasi. Stamos olevat ise nõudnud, et armsad tüdrukutirtsud tagasi toodaks.