Endine iludusvõistlustel osaleja Honey Boo Boo kandis oma ballil roosat, varrukateta, üleni sädelevat kleiti. Liibuvat kleiti täiustas ka muidugi roosa meik ja kividega kaelakee. Juustesse oli tehtud pikad lokid.

Alana viis ballile tema 21-aastane poiss-sõber Dralin Carswell. Dralin oli veidi vabamas riietuses ja kandis valget polosärki ja pesapallimütsi. Jalas olid mustad teksad.

Kui üldiselt renditakse Ameerikas balli jaoks limusiin, siis Alana ja Dralin saabusid ballile uhke hobuvankriga. Alana kleidiga sobis see kokku ideaalselt.

Alana ja Dralin tegid suhte avalikuks 2021. aasta septembris, kui Alana oli 16-aastane ja noormees 20-aastane. Fännid olid vanusevahe pärast mures, aga Alana vastas selle peale, et teda ei huvita. Alana rääkis Entertainment Tonightile, et kaks asja, mida nende suhte puhul enim kommenteeritakse on vanusevahe ja rasside erinevus. „Mind ei huvita, sest päeva lõpuks, mu õde kiidab heaks, tema ema kiidab heaks ja me oleme õnnelikud, niiet mida iganes fännid või mu vihkajad ka ei räägiks, mind väga ei huvita.“