James Corden asus meelelahutuslikku vestlussaadet „The Late Late Show“ juhtima juba kaheksa aastat tagasi, kuid nüüd ta on otsustanud saatega lõpetada ja filmib peagi oma viimase episoodi. Enne seda intervjueeris teda BBC raadiosaatejuht Zoe Ball, kes uuris Cordenilt, miks ta oma legendaarse ja menuka saatega lõpetab.

Corden tõdes Ballile, et „The Late Late Show“ on tema elus järjepidevalt olnud ja et tänu saatele tõusis tema karjäär rahvusvahelisele tasemele. Viimasest episoodist rääkides lausus Corden, et see tuleb kummaline. „See on veider, ma pole kunagi varem niimoodi tundnud,“ ütles ta. Veel märkis Corden, et saade tähistab peagi oma 100. episoodi.

Seejärel rääkis ta oma lahkumise tagamaadest lähemalt. „Ma tunnen end selles osas hästi. Ma tean oma sisemuses, et see on õige asi, mida teha nii paljudel isiklikel ja tööalastel põhjustel,“ ütles ta, aga jäi täpsete põhjuste osas salapäraseks.

Veel avaldas Corden, et kavatseb vestlussaatest lahkuda suure pauguga, vahendab Mirror. „Võtteplatsil on olnud suurepärane atmosfäär. Ma tahan kõike seda hinnata ja mitte veeta tervet päeva nuttes. Ma tahan tunda uhkust ja tänulikkust selle kõige üle,“ lausus ta.

Oma viimases saates üllatab Corden vaatajaid oma hea sõbranna Adele'iga ning tegemist on tema viimase Carpool Karaoke saatesegmendiga.