Juba peagi saab Netflixi uues sarjas näha Davidi (47) ja abikaasa Victoria (48) elu lähemalt. Endine jalgpallur rääkis sarja tutvustavas lühiklipis oma koristamise kinnisideest ja ebameeldivusest korrapäratuse ees.

Mitmeosaline Netflixi dokumentaalsari on lubanud fännidele näidata staaride päris koduelu, vahendab ajakiri OK. Reklaamiklippi näidati äsja ühel Londoni meediaüritusel. Nelja lapse isa David Beckham rääkis seal oma harjumusest nende maja küünalde eest hoolitseda, kuid lisas, et see on tema jaoks väsitav. Lisaks ei pidavat see harjumus Victoriale eriti meeldima. Victoria sõnul on David aga perfektne. „Miks see kõlab nii sarkastiliselt, kui ta seda ütleb?“ kommenteeris David.

Staar on oma kogemust OCD-ga (obsessiiv-kompulsiivne häire) jaganud ka varem. Kui sarja lavastaja Fisher Stevens Davidi köögile komplimendi tegi, sõnas jalgpallur, et oli seda peale õhtusöögi tegemist terve öö koristanud.

OCD võib iga inimese peal erinev välja näha. Mõne jaoks tähendab häire erinevaid rituaale, teiste jaoks sundmõtteid. Davidi OCD puhul on oluline, et kõik asjad oleksid joondatud sirgjoonele ning et asjad oleksid paaris.

„Enne kui ma hotellis lõdvaks saan lasta, pean kõik voldikud, postrid ja raamatud sahtlisse panema. Kõik peab perfektne olema.“