Räppar Machine Gun Kelly ilmus avalikkuse ette neljapäeval, kui väisas Ameerika voogedastusplatvormi Peacocki sarja „Bupkis“ esilinastust New Yorgis. Esilinastusele tuli ta ilma oma kallima Megan Foxita, kellega suhe on viimastel kuudel üle kivide ja kändude kulgenud. Väljaanne Page Six kirjutab, et räppar oli esilinastusel näinud välja kurb ja tõsine.

Muusik oli selga pannud punase läbipaistva maika ja mustrilised püksid. Jalas olid tal sinised tossud ja ta kandis päikseprille. Oma juuksed oli ta sättinud kõrgesse patsi. Sarja ametliku plakati ees poseerides ei naeratanud Machine Gun Kelly kordagi.

Väidetavalt oli ta tulnud sarja esilinastusele, et toetada oma head sõpra Pete Davidsoni, kes on sarja produtsent ja astub seal ka ise üles. Machine Gun Kelly teeb samuti sarjas väikese rolli.

Räppari ilmumine üksi avalikkuse ette andis hoogu juurde spekulatsioonidele, et Foxi ja Kelly suhtes pole hoolimata ära leppimisest kõik siiski korras. Alles hiljuti tähistas muusik oma 33. sünnipäeva, kuid ka seal polnud näitlejannat kohal.

Fox ja Kelly leppisid ära aprilli alguses Hawaiil, kui nad seal koos tervendaval puhkusel käisid. „Nad on ametlikult jälle paar pärast raskeid katsumusi oma suhtes. Viimased paar kuud on nende mõlema jaoks keerulised olnud, kuid nad reisid koos, et tervendada suhet ja see on neile hästi mõjunud,“ teadis üks paari tundev allikas tollal rääkida.