Kui teistest peredes on traditsioonid seoses pühadega, siis Estri sõnul on numbrimärgid tema suguseltsi tavaks. „See on pere traditsioon. Numbrimärgiga KARUSE1 sõidab isa, KARUSE2ga sõitis ema. Need numbrimärgid on pärit veel 1990ndatest. Ema andis oma numbrimärgi mulle,“ selgitas ta.

KARUSE3 võeti kasutusele hiljem. „Andsime sponsorauto korvpallimeeskonna Rakvere Tarvas treenerile Andres Sõbrale. Pakume isa ettevõttes rahvusvahelist transporti Mercedese veoautodega, mis on kõik kirsipunased – väga ilusad ja särtsakad,“ lisas poliitik.

Siiski pole Karuse nii edev, et teda peaks sõidutama ainult kõige uuemad sõidukid, vaid antud Mercedes on juba üheksa aastat vana. „Hinda ei oska öelda, kunagi maksis kindlasti rohkem – see sai Saksamaalt toodud. (10 aastat vana Mercedes-Benz CLS 350 maksab ligi 17 000 – toim.) Vanasti sõitis isa Mazdaga. Kõik rääkisid talle, et Allain, miks sa sõidad Mazdaga, osta normaalne auto, osta mersu. Aga tema oli vanale margile kindel, kuni proovis mersu ära. Seejärel ostiski ta 2005. aastal S-klassi Mercedese ja enam tagasiteed polnud. Nüüd sõidab kogu meie pere ainult mersudega.“