Nende žüriis oli eri riikidest pärit 20 inimest. Näiteks oli kaasatud eksperte Austraaliast, Bulgaariast, Colombiast, Taanist, Soomest, Saksamaalt, Islandilt, Iisraelist, Hollandist, Rumeeniast, Hispaaniast, Suurbritanniast ja ka USAst.

Tänavune edetabel on aga rekordiline, sest kunagi varem pole Wiwibloggsi žürii esimest kohta nii kõrgelt hinnanud. Nende edetabeli pani kinni Rootsit esindav Loreen, kelle võistluspala „Tattoo“ sai keskmiseks hindeks kümnepalliskaalal lausa 9,31. Teisele kohale jäi Soome, kelle esindaja Käärijä teenis 8,97 punkti. Esikolmikusse mahtusid ka Austria esindajad Teya & Salena.

Eestit esindavat Alikat ja tema võistluslugu „Bridges“ hinnati keskmiselt 5,83 punkti vääriliseks. Seda, et Eestit nii madalalt on hinnatud, on jäänud silma ka mitmele artiklit kommenteerinud huvilisele. „Armeeniat ja Eestit alahinnatakse,“ arvas üks kommenteerija. Teine huviline väljendas mõistmatust, kuidas Eesti on isegi Albaaniast ja Maltast allapoole jäänud. Mõlemad kommentaarid on saanud meeldimisi ka teistelt lugejatelt.