Desiree postitas endast möödunud nädala pildi sotsiaalmeediasse, kus teatas suure rõõmu ja uhkusega, et on nüüd riigikogu väliskomisjonis praktikal. „Kes mind siin kauem jälginud on, arvatavasti teab, et olen välissuhete ja diplomaatia vastu juba aastaid huvi tundnud,“ kirjutas ta Instagrami postituses ja tõi välja, et õppis bakalaureuseõppes Tallinna Ülikoolis riigiteadusi ning on nüüd oma teadmisi täiendamas Tartu Ülikoolis Skytte instituudis magistriõppes, kus tema fookuseks on Euroopa õpingud.

„Nüüd olen otsustanud astuda ka täiendavaid samme, et oma karjääri selles valdkonnas alustada. On tõesti suur au Eesti väliskomisjonis õppida ja tööd teha,“ sõnas Desiree veel. Ka oma jälgijatele oli tal sõnum: „Loodan, et võtate mu pisut uutmoodi sisu ka kenasti vastu.“

Postituse kommentaarides sooviti Desireele palju edu ja rõõmustati koos temaga suure saavutuse üle. Mõne päevaga kogus noore neiu postitus üle 2600 meeldimise.

Möödunud aasta juunis lõpetas Desiree oma riigiteaduse õpingud Tallinna Ülikoolis ja kergitas siis Kroonikale oma tulevikuplaanide osas saladuseloori. „Riigiteaduste eriala sai valitud seetõttu, et mind väga paelub maailmas toimuv,“ rääkis Desiree. „Sooviksin panustada ühiskonna parendamisse ja olen tegelikult pikalt unistanud diplomaadi ametist,” avaldas ta tollal.