„MAMMA MIA!“ on Judy Craymeri geniaalne nägemus, kuidas jutustada läbi ABBA ajatute ja maagiliste laulude naljakas ja päikseline lugu emast, tütrest ja kolmest võimalikust isast. Muusikali tegevus toimub idüllilisel Kreeka saarel. „“MAMMA MIA!“ on tõeliselt südantsoojendav lugu ja mul on hea meel jagada rõõmu ABBA muusikast ja nii vanade fännide kui ka uue publikuga,“ ütles Judy Craymer.

West Endist alguse saanud etendus „MAMMA MIA!“ on tänaseks võtnud globaalse fenomeni mõõtmed. Praeguseks on seda näinud üle 65 miljoni inimese 50 lavastuses ja 16 erinevas keeles. „MAMMA MIA!“ muusikal on West Endi ajaloo kaheksas pikim sõu – seal mängiti seda rekordilised 14 aastat. Samanimeline film jõudis kinodesse 2008. aastal ning sellest sai kiirelt kõigi aegade suurim kassahitt muusikalide žanris. Kümme aastat hiljem jõudis kinoekraanidele järg „MAMMA MIA! Siit me tuleme taas“ ja sellest sai oma kategoorias taas aegade edukaim teos.

„MAMMA MIA!“ muusika ja sõnad on kirjutanud Benny Andersson ja Björn Ulvaeus, muusikali stsenarist on Catherine Johnson, lavastaja Phyllida Lloyd ja koreograaf Anthony Van Laast. Lavastuse kujundas Mark Thompson, valguskujunduse autor on Howard Harrison ja helikujundajad Andrew Bruce ja Bobby Aitken. Muusikaline juht ja arranžeerija on Martin Koch. „MAMMA MIA!“ rahvusvahelise turnee produtsendid on Judy Craymer, Richard East ja Björn Ulvaeus, produktsioon valmib Littlestari, Universali ja NGMi koostöös.

„MAMMA MIA!“ annab Tallinnas Alexela Kontserdimajas vahemikus 2.-7. mai kokku ainult kaheksa etendust. West Endist alguse saanud suurejoonelisel etendusel on eestikeelsed subtiitrid.