Metropolitani kunstimuuseumis peetav Met Gala on heategevuslik ball, mis toimub tavaliselt maikuu esimesel esmaspäeval. Ürituse peakorraldaja on ajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour.

Doja Cat saabus üritusele kütkestava kostüümi ja võimsa meigiga. Ühe USA tuntuima sisulooja Emma Chamberlainiga (21) intervjuud tehes ei vastanud ta aga ühelegi küsimusele, vaid näugus mikrofoni.

Karl Lagerfeld suri 2019. aastal. Oma kalli kassi mainis ta ära isegi testamendis. Nii on loomakesel pärast isa lahkumist oma agent ning imeline elu tagatud. Igapäevaselt tegeleb temaga Karli endine koduabiline.

Choupette tuli Lagerfeldi ellu aastal 2012, kui moekunstnik hoidis oma modellist sõbra Baptiste Giabiconi kassi. Ta sai aga kiisuga väga lähedaseks ning nii andis Giabiconi lemmiku Lagerfeldile.

Choupette on kaslaste seas täielik diiva, kellel on oma ametlik Instagrami konto ja mitteametlik paroodiakonto Twitteris. Muuseas on Choupette’il kümneid tuhandeid jälgijaid. Inimesed on ilmselgelt sinistest silmadest ja kohevast kasukast lummatud.