Maribel, Andreas, Märten ja Wanda-Helene jagasid lahkeid soovitusi uutele saate osalistele. „Ilma harjutamiseta siin saates võib kiiresti läbi kukkuda. Lugusid võib juba praegu hakata valima,“ soovitas staarisaates kolmandale kohale jäänud Maribel.

Staarisaates viienda koha saavutanud Andreas Pall sõnas, et tuleb jääda iseendaks. „Ärge laske kogu sellel müral, action'il (tegevusel - toim) ja kaameratel enda pead sassi ajada.“

Märten nõustus Andreasega ja rõhutas veel kord, et tuleb jääda iseendaks. „Leia endale inimesi, keda sa usaldad ja kes saavad sind aidata, sest üksi olemine võib osutuda raskeks,“ on Männiste kindel.

Teisele kohale jõudnud Wanda-Helene tõdes, et see teekond on raske. Ta soovitas superstaariks pürgijatele harjutada, harjutada ja veel kord harjutada. „Kui sa ise tunned ennast kindlalt, siis ei ole sul mitte midagi karta. Vahet ei ole, mida kohtunikud ütlevad, peaasi et sa ise oled rahul sellega, mida sa teed,“ ütles ta.

„Eesti otsib superstaari“ esimesed eelvoorud toimuvad 6. ja 7. mail Tallinnas T1 kaubanduskeskuses, järgnevad eelvoorud kohtunike ees 3. ja 4. juunil ning 14.–16. augustil ootavad edasi pääsenud superstaariks pürgijaid teatrivoorud.

Eelvoorudes osalemiseks saab täita ankeedi ja leida ka saate kohta lisainfot SIIT!

„Eesti otsib superstaari“ üheksanda hooaja võitjale on TV3 poolt auhinnaks 10 000 eurot ja superstaarile kuulub ka plaadileping maailma suurima plaadifirmaga Universal Music.

„Eesti otsib superstaari“ jõudis TV3 vaatajateni 2007. aastal ja suursaatest on tuule tiibadesse saanud juba kaheksa hooaja jagu andekaid lauljaid. Hooaegade võitjateks on rahvahääletuse tulemusel olnud Birgit Sarrap, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann, Uudo Sepp ja Alika Milova.

Jaga
Kommentaarid