Näitleja Kevin Costner ja tema abikaasa Christine Baumgartner on otsustanud oma pea 19 aastat kestnud abielu lõpetada. Teisipäeval CNN-ile saadetud avalduses vihjas Costneri esindaja Arnold Robinson, et lahku mindi konkreetse põhjuse pärast, mitte armastuse otsa saamise tõttu. „Asjaolud, mida ei olnud võimalik kontrollida, on põhjustanud olukorra, kus härra Costneril tuleb osaleda abielulahutuse menetluses,“ ütles ta ja palus, et selle keerulise aja jooksul austataks Costneri, Baumgartneri ja nende laste privaatsust.

Artistina tuntud Kevin Costner abiellus endise modelli ja käekotidisaineri Christine Baumgartneriga 2004. aastal. Paar kohtus golfiväljakul ning mitme aasta pärast uuesti ühe restorani avamispeol. Costneril ja Baumgartneril on kolm ühist last ning Costneril on ka neli last varasematest suhetest, sealhulgas tema esimesest abielust Cindy Silvaga.

Veebruaris võitis Costner oma telerolli eest seriaalis „Yellowstone“ Kuldgloobuse, kuid paari kodu lähedal toimunud üleujutuse tõttu ei saanud ei Costner ega Christine sündmusel osaleda. Costner jagas sotsiaalmeedias oma pettumust ning tõdes, et kodus pole ürituse vaatamine sama. Õnneks märkas Christine mehe nukrutsemist ja kinkis talle 30 rõõmustavat õhupalli.