Cher ja Edwards jõudsid paar olla kõigest pool aastat ning on nüüd otsustanud oma suhte lõpetada. Väidetavalt tõmbasid nad suhtele joone alla juba mõned nädalad tagasi ning mõnede allikate sõnul oli lauljanna ja muusikaprodutsendi lahkuminek sõbralik, vahendab E! News.

Jõulude paiku kinkis Edwards oma kallimale massiivse teemantsõrmuse, mis tekitas Cheri fännide seas sotsiaalmeedias spekulatsioone, kas suure vanusevahega paar on kihlunud. Tollal Cher kihlumiskõlakaid ei kinnitanud, kuid ei lükanud neid ka ümber.

Viimati nähti Cheri ja Edwardsi koos avalikkuse ees 12. märtsil, kui nad külastasid Versace moemaja moesõud Los Angeleses.

Kuulujutud ja kahtlused lauljanna uue suhte osas tekkisid novembri esimesel nädalal, kui Cher ja Edwards koos ühest Hollywoodi restoranist lahkusid.

Samuti kiitis Cher sotsiaalmeedias oma kallimat korduvalt ning naise sõnul kohtles uus kallim teda kui kuningannat. Cheri uus suhe sattus sotsiaalmeedias suure vanusevahe tõttu kriitika alla ja lauljanna fännid kahtlesid tollal Edwardsi soovis suhtes olla.

Muusikaprodutsent on ka varem tuntud inimestega suhtes olnud - näiteks on üks tema endistest tüdruksõpradest Amber Rose. Nüüd kuulub sinna nimekirja ka Cher.