Samantha andis sel nädalal intervjuu ühele Briti väljaandele, kus rääkis oma poolõe ja printsi abielust lähemalt. Seal sõnas Samantha, et näeb märke selle kohta, et Meghanit ja Harryt ootab ees lahutus. Muu hulgas kommenteeris ta hiljutist klippi Sussexi hertsogipaarist ühel korvpallimängul, kus Harry ja Meghan nautisid teineteise seltskonda ja jagasid üksteisega õrnusi.

Klipis on näha hetke, kus Harry üritab Meghanit suudelda, kuid naine sellest keeldub. „See on nii erinev ja nii vastuolus tema olemusega,“ rääkis Samantha, kes pole oma kuulsa poolõega pea 10 aastat läbi saanud. „Varasematel fotodel puudutas Meghan alati Harryt, haaras tema kätest, haaras tema seljast,“ tõi ta näiteid Meghani käitumise muutumisest.

Ta kommenteeris korvpallimängul Sussexi hertsogipaarist filmitud klippi veel. „Mis seal toimub? Kas see on märk eraldumisest? See on niivõrd teistsugune. See on tema poolt justkui seisukoht, et ta ei tunne end puudutustega niivõrd vabalt,“ spekuleeris Samantha. „See on natukene kurb. See ütleb ülejäänud maailmale, et nad on ummikseisus ning võib-olla otsustamas lahku minna,“ sõnas ta veel.

Veel väitis Samantha, et kunagise näitlejanna ilmumine avalikkuse ette on seotud sel nädalavahetusel Ühendkuningriigis toimuva kuningas Charles III kroonimistseremooniaga, vahendab Page Six. „See tundub olevat võimalus meediakajastuseks kroonimispäeva kandis,“ spekuleeris ta veel.

Meghanil ja Samanthal on sama isa, kuid erinevad emad. Kahe õe halb läbisaamine tuli avalikuks aastal 2017, kui Meghan kihlus prints Harryga. Tollal andis Samantha mitu intervjuud, kus oma õde ründas ja teda maha tegi, kuid hiljem on ta oma retoorikat muutnud ja Meghanit kiitnud.