24 tundi enne kroonimist tuletas paleeni ulatuv tänav ehk The Mall meelde mõnd suvist festivali. Enne sammu tegemist tuli hoolsalt jälgida, et kellegi ajutisele kodule või söögilaule peale ei astuks. Juba mitmendat päeva kroonitud päid ootavad fännid on ajakirjanikega väga sõbralikud - päris telki sisse ei kutsuta, aga igaüks on võtnud meelega kaasa midagi, millega pressi tähelepanu köita. Mõni telkija tunnistas ka üles, et kuninglikust perekonnast pole tal sooja ega külma, aga sellega kaasnev tsirkus on tore.

Siiski kurtsid osad telkijad, et tavaturistid ei hooli nende heaolust. Nimelt pidavat Buckinghami paleed öötundidel uudistama lärmakad turistid, kes ei lase megafännidel oma telkides magada. Kuigi unetunde on viimastel päevadel olnud vähe, siis paarisekundiline lehvitus mõnelt kroonitud pealt, kes mööda on sõitmas, on seda väärt. Eeloleval ööl ärgatakse juba kell 4 üles, et asjad kokku pakkida ning siis tara juurde rongkäiku ootama jääda.

Kuid palee ümbruses leidus ka neid, kes suhtuvad pigem negatiivselt kuningas Charlesi. Näiteks tutvus Kroonika ühe kunstnikuga, kes eksponeeris monarhist tehtud aktimaali. Vaata videost, miks ta otsustas antud maali teha ning milline üllatav seotus on antud kunstnikul ka Eestiga!

Jaga
Kommentaarid