Karl-Erik Taukari juhtimisel anti staarisaate üheksandale hooajale stardipauk Tallinna eelvooruga. Kaubanduskeskuses oli õhkkond põnev ja kohati ka närvesööv.

Kitarriga Pärnumaalt tulnud noormees tunnistas Kroonikale antud intervjuus, et on närvis. „Olen meeldivalt ärevil. Laulan Stig Rästa kirjutatud lugu „Kodutee“.“

Kaks bändis laulvat noort sõitsid Tallinnasse kohale Tartust. Küsimusele, miks nemad peaksid saama järgmiseks Eesti superstaariks, vastasid noored: „Me väga tahame seda. See on väga lakooniline.“

T1 kaubanduskeskuses püüdis pilke üks Põltsamaalt tulnud tütarlaps, kes tuli staarisaate esimesse eelvooru koos oma lemmikloomaga, kelleks on tuhkur. „See on minu support (toetus – toim). Ma laulan Melanie Martineze paar lugu,“ ütles ta, süles väike armas tuhkur.

Vaata videost!

Üheksanda hooaja superstaariks pürgijaid hakkavad hindama Koit Toome, Birgit Sarrap ja Mihkel Raud.

„Eesti otsib superstaari“ esimesed eelvoorud toimuvad 6.–7. mail Tallinnas T1 kaubanduskeskuses. Sellele järgnevad 3.–4. juunil eelvoorud kohtunike ees. 14.–16. augustil ootab edasipääsenuid teatrivoor.

Staarisaate üheksanda hooaja võitjale on TV3 välja pannud auhinnaks 10 000 eurot. Samuti kuulub superstaarile plaadileping maailma suurima plaadifirmaga Universal Music.

Jaga
Kommentaarid