Ryan ilmus koos Foxiga viimase dokumentaalfilmi esilinastusega seotud üritusele, vahendab Mirror. Film keskendub Foxi võitlusele keha halvava Parkinsoni tõvega.

„Unetus Seattle`is“ ja paljude teiste filmide staar Ryan on varasemalt teatanud, et ei võta üldjuhul avalikest sündmustest osa. Viimati nähti teda üle aastate avalikkuse ees umbes kuus kuud tagasi. Toona sai aga tema välimus avalikkuses palju kriitikat ning paljud arvasid, et ta on tundmatuseni muutunud. Ka Ryani viimane avalikkuse ees olek tekitas paari päevaga fännides palju kriitikat tema välimuse suunas ja sotsiaalmeedias küsiti korduvalt, et mida näitlejanna enda näoga küll teinud on.

Ryan on kommentaaride teemal varasemalt korduvalt sõna võtnud ja öelnud, et teda „trollide“ arvamused ei huvita.

Menukas näitlejanna on enda ilulõikuste kohta näiteks 2015. aastal ajakirjale Porter rääkinud, et tema arust on inimesed liiga kerged teisi hukka mõistma. Ta arvab, et vihkaja olla on väga loll mõte.

Filmisaaga „Tagasi tulevikku“ staari Michael J Foxi dokumentaalfilm räägib staari võitlusest Parkinsoni tõvega. Seal selgub, et Fox sai haigusest tegelikult teada juba 29-aastasena, aga ta üritas seda aastaid teiste eest varjata. Ta võttis juba toona sümptomite leevendamiseks ravimeid. „Ma arvan, et ma suudan elada 80-aastaseks,“ rääkis Fox hiljuti CBSi stuudios.