Armastatud muusik meenutas saates „Hommik Anuga“ sketši EFTA-lt, kus ta pärast Saara Piusi meelismehe kirjeldust lavale astub ja tema ning Franz Malmsteni vahele astub. Kõpperi sõnul helistati talle selle sketši mõttega ja ta oli sisuliselt kohe nõus.

Esimestes proovides, mis toimusid vaid päev enne galat, otsustas Kõpper teha Franzu ja Saara vahele astudes suhteliselt järsu liigutuse. „Seal oli aga veel ka mikrofon ja kui ma sinna vahele järsult astusin, siis see mikrofon käis lataki vastu Saara nägu,“ meenutas Kõpper.

Kogu olukord kohutas muusikut väga, sest armastatud näitleja Saara Pius pani käed näo ette ja oli mõnda aega vaiki „Ma ei saanud aru, et kas Saara nutab. Ma ei osanud kuidagi reageerida,“ meenutas Kõpper. Ta ütles, et kujutas ette, kuidas Saara sülitab lausa hambaid suust välja.

Õnneks võttis näitleja mingi hetk käed näo eest ära ja kuigi nägu oli - vaid päev enne suurt galat - marraskil, alanes paistetus järgmiseks päevaks oluliselt ja meigiga suudeti ära katta veel näha jäänud osa.

Kõpper rääkis ka enda videomeemidest kuulsate staaridega, mida talle meeldib sotsiaalmeedias teha. Kuigi kuulsatelt staaridelt ja filmistuudiotelt pole ta tagasisidet saanud, siis ütles ta, et meem Jenna Ortegaga on seni saanud umbes pool miljonit vaatamist. See olevat ka tema seni populaarseim videomeem.