Laulja selgitas, et lavalaudasid külastab ta erinevate koosseisudega – näiteks on tal laval seltsis tantsutüdrukud, vahendab portaal menu.ee.

Hiljuti andis Länik välja uue loo „Olen teel“, mille saatis talle laulukirjutaja Renate Saluste. „Ta saatis oma demo mulle meilile ja ütles, et näeb, et mina laulaksin seda. Need sõnad olid tal kuidagi vaimusilmas mulle kirjutatud,“ rääkis laulja, kuidas uus laul temani jõudis. „Tema loal ma natukene kohandasin seda laulu, tegin mõned kohad endale sobivaks.“

Mullu suvel rääkis Länik Kroonikale, et ta on laulnud pisikesest peale. „Pidasin kohe viisi. Kuidas, ei tea, aga nii oli. Läbi elu olen muusikaga tegelenud, laulnud laste- ja kammerkooris, osalenud saja aasta juubeli laulupeol. Olen laulnud Veljo Tormise regilaule, käisime neid kunagi ka televisioonis esitamas. Kui alustasin, laulsin esinemistel ette suure popmuusikarepertuaari ja nii ongi minu laulmistehnika kujunenud. Olen ise leidnud oma hääle värvid, tämbri, laulmismaneeri, omandanud praktikaga hingamis- ja fraseerimistehnika. Nii ongi mu individuaalne omapära kujunenud," rääkis Länik.