Legendaarse debüütalbumi „Get Rich Or Die Tryin'“ ilmumise 20. aastapäeva auks on oodata ambitsioonikat kontserti. Kontserdi erikülaline on Busta Rhymes.

Auhinnatud räppar, ärimees, näitleja ja produtsent – üks maailma andekamaid hip-hop artiste, kes sai kuulsaks täpselt 20 aastat tagasi tänu oma Grammyga auhinnatud debüütalbumile „Get Rich Or Die Tryin'“, seda tähtpäeva tähistataksegi eelseisva kontserttuuriga. Nimetatud album on endiselt üks kõigi aegade kõige kiiremini müüdud räpialbumeid, jõudes Billboard Hot 100 edetabelis esikohale lugudega „In Da Club“ ja „21 Questions,“ ning saavutades plaatina sertifikaadi Ameerika Fonogrammitootjate Liidult (RIAA). 50 Cent saavutas samasuguse kriitikutepoolse ja kaubandusliku edu oma teise albumiga, „The Massacre“ (2005), millel oli üks tema kõigi aegade suurimaid hitte, „Candy Shop.“ Aastate jooksul tegi 50 Cent oma albumites muusikalisi muutusi, sealhulgas ka oma viiendal stuudioalbumil „Animal Ambition“ (2014). Hiljutises intervjuus paljastas 50 Cent, et töötab aktiivselt oma uusima albumi kallal, mis on plaanis avaldada sel aastal (2023), ja kus ta teeb koostööd legendaarse Ameerika räppari Dr. Dre’ga.

50 Cent on müünud rohkem kui 30 miljonit albumit üle maailma ja võitnud mitmeid olulisi auhindu, sealhulgas Grammy, Primetime Emmy, 13 Billboardi muusikaauhinda, 6 World Music auhinda, 3 Ameerika muusikaauhinda ja 4 „BET“ auhinda. 2022. aastal tegi hip-hopi eliit SuperBowl’i poolajashow, mis läheb ajalukku kui üks kõigi aegade parimaid esitusi, kus 50 Cent astus üllatuskülalisena üles koos Dr. Dre, Snoop Doggi, Mary J. Blige, Kendrick Lamari ja Eminemiga.

Täna vaatab 50 Cent tagasi muljetavaldavale karjäärile muusiku, näitleja, produtsendi ja ettevõtjana. Tema hitte on kuulnud kõik ning need kuuluvad ka tänapäeval parimate ja kuulatumate hip-hopi lugude hulka. Teda peetakse hip-hopi maailma mõjukaimaks artistiks ja Billboard hindas ta Eminemi ja Nelly järel kolmandaks maailma parimaks räppariks.

Piletid on müügil alates 12.maist kell 10.00 Piletilevi.ee lehel.