Nimelt jõudsid eelmise nädala vaadatuimate saadete hulka erisaade meie armastatud eurolaulikust ja superstaarist Alika Milovast ning uus Kanal2 tõsielusari „Sellest saab meie suvi“. ERRi toodetud erisaadet „Alika. Võmsalt helisev hääl“ vaatas 106 000 televaatajat ja maaromantikale elas kaasa 115 000 inimest.

Eelmise nädala kõige vaadatum saade oli „Pealtnägija“, millel järgnesid „Aktuaalne kaamera“ ja Kanal 2 saate „Tähtede täht“ finaalsaade.

1. mail jõudis Elisa Huubi ja Kanal 2 eetrisse uue romantilise tõsielusaate „Sellest saab meie suvi“ avaosa, kus kaheksa looduse keskel elavat vallalist eestlast hakkasid otsima kaaslast, kellega koos veeta ilus Eestimaa suvi ja miks mitte kogu edasine elu.

Kõik saates osalejad elavad maal, looduse keskel, aga töötavad väga erinevates ametites, sealhulgas päästja, vanade majade taastaja, viljakasvataja, põllumajandusettevõtte tehnikajuhi, ratsutamistreeneri-kooliõpetaja, puukooli omaniku ning ehitusettevõtjana.

Maaelust pakatavat romantikatormi juhib alati positiivne Romi Hasa.

Alika Milova võimas hääl ja eriline lavakarisma on lühikese ajaga pälvinud nii publiku kui ka kolleegide tunnustuse. Tänavu esindab Alika Eestit Eurovisioonil ja täidab sellega ühe oma suure unistuse. Kes teda inspireerivad ja toetavad, millest ta innustust saab või huvitub, seda erisaade uuriski enne Alika Liverpooli minekut. Saatejuht on Heleri All.