Hiljuti Ilta-Sanomatile antud intervjuus tõdes suunamudija ja telenägu, et ta on juba harjunud sellega, et pea igapäevaselt saab ta kurje sõnumeid ja kommentaare enda kohta. Kõige rohkem olevat rahvast vihaseks ajanud aga hetked, kus Ernast on ilmunud uudised, kus ta seadusi rikub. Ajakiri Seiska tituleeris ta 2022. aasta suvel lausa „lohaka parkimise kuningannaks“.

Lisaks parkimistrahvidele on Husko saanud trahve ka kiiruseületamise ja sõiduki juhtimisõiguseta juhtimise eest, kirjutab IS.

Soome üheks edukaimaks suunamudijaks kerkinud Ernal on juba mõnda aega olnud ka sõiduvahend, mis liikluses juba teistele märkamatuks ei jää. Samuti ei jää see kahe silma vahele ka parkimiskontrolöridele ja paparatsodele. Nimelt sõidutab naist ringi Mercedes Benz GLC 300e 4matic, millel on ka personaliseeritud numbrimärk ERN-4.

Aprillikuus veetis Husko mõnusa nädalavahetuse Tallinnas ja küttis ennast saunas kuumaks. „Saun 11. korrusel, superauto parklas, vaated hotelli lounge'ist, spaa feng shui, hetk iseendale = vallalise elu,“ kirjeldas Erna toona sotsiaalmeedias.