Vahistatud mehed olid pulmapidustuste ajal hoolimatult sõitnud, sooritanud sõõrikuid ja vilistanud kummi, vahendab Daily Mail. Kuigi Hasbulla ise roolis ei olnud, nähti teda ühes autos seismas.

Kurjategijad rivistati üles kohalikus politseijaoskonnas. Pärast intsidenti võttis ka Hasbulla sotsiaalmeedias sõna. Staar tunnistas ohtlikku käitumist ja vabandas hoolimatu sõidu pärast. Samas tõi enda kaitseks välja, et tema isiklikult ei juhtinud ühtegi autot.

Hasbulla selgitas oma sotsiaalmeedias, et neil ei olnud poistega halbu kavatsusi, nad lihtsalt natuke mängisid ja nüüd ongi aus oma tegude eest vastutada. Samuti kinnitas ta, et ei seisnud enda autos ja rõhutas, et sellist viga enam ei kordu. „Otsustasime natuke haipida (elevust tekitada - toim.), halb haip on ka haip. Rohkem sellist asja ei kordu. Vabandame. Natuke mängisime, nüüd peame selle eest vastutama.“

Väike internetitäht Hasbulla sai kuulsaks oma meelelahutuslike TikToki videotega ja teda jälgib mitu miljonit inimest. Arreteerimise intsident tuletab meelde, et ka sotsiaalmeedia staarid peavad järgima seadusi ja vastutama oma tegude eest.