Nimelt tunnistas Alika, et tal on hea meel, et ees on ootamas veel kaks läbimängu, sest talle tekitab eelkõige muret see, et kõik õigeks ajaks paika saaks ja ta ise ka õigel kohal oleks. Pole ju Alika laval üksinda, vaid Tallinna Lennujaamast on kohale toodud vägagi hinnaline Estonia klaver, mille paikapanekuga läheb päris pikalt aega. „Õnneks on palju aega, et harjuda kähku liikumisega. Aga ma arvan, et läks hästi ja lähebki hästi,“ ütles ta lootusrikkalt.

Midagi muud meie eurolaulikult vaevamas ei ole - Alika teab, et kõik oleneb nüüd temast endast. Ees ootavad kaks nii tihedat päeva, et ta ei täpselt, mis kellast miski tema elus toimuma hakkabki. Õnneks on tema päevaplaanides sees ka mõned puhkehetked.

Samuti paljastas Alika, et kuigi ema Jekaterina ja õde Valeria, kes on muidu temaga mitmetes projektides kaasas olnud, jäävad Eestisse ning vaatavad poolfinaali kodust, siis tema isa Oleg on homme täitsa kohal. Perepea ei tule üksi, vaid on võtnud reisikaaslastena kaasa veel mõned oma sugulased.

Vaata videost!