Kuigi eurokülla ehk Eurovillage'isse pääseb kuni finaalini tasuta, siis pärast karmi turvakontrolli läbimist tuleb nii mõneski toidukioskis käia välja päris krõbedaid summasid. Laval esinevaid artiste saab nautida küll nii, et sentigi ei kuluta, aga kui soovid kesvamärjukest osta või midagi näksida, siis hinnad on isegi suure inflatsiooniga harjunud eestlase jaoks natuke liiast.

Kuna Liverpool korraldab Eurovisioni ikkagi ukrainlaste eest, siis on ka eurokülla püstitatud väike ala, mis on mõeldud just sõjas oleva riigi tutvustamiseks. Üllataval kombel leidsime kõige kallimad toidud just Ukraina külakesest, kus pisikese boršitopsi eest tuli tasuda lausa 10 naela ehk umbes 12 eurot.

Üllataval kombel on alkoholimonopol just korraldajate käes, sest õlut, veini ja ka kangemaid kokteile saab osta ainult mitukümmend meetrit pikkadest baaridest, mis on nende hallata. Tavalistest toiduputkadest saab ainult limonaade ja vett. Tops õlut maksab 5,50 naela ehk veidi üle kuue euro.

Kui paar päeva varem müüdi eurokülas ka erinevate riikide sümboolikaga fännisalle, siis päev pärast esimest poolfinaali olid alles vaid mõned üksikud meened. Ka sallid, millel oli suurelt kirjutatud „ESTONIA“ olid selleks hetkeks juba välja müüdud. Tundub, et Alikal fänne jagub.