Getter Jaani kirjutas, et Alika oli Eurovisionil lihtsalt imeline. „Saadame sulle palju-palju armastust!“ kirjutas ta.

Marju Läniku sõnul oli Alika esitus viimseni lihvitud ja lihtsalt suurepärane. „Nüüd tulgu, mis tuleb, aga ta on igati finaalipääsu ära teeninud. Hoidkem pöialt!“ kirjutas ta pärast Eesti esitust Facebookis.

Maria-Anna Kärmas kiitis samuti tänavust Eesti eurolaulikut. „Perfektne! Brava!“

Paul Neitsov oli oma hinnangus kriitilisem. „No Alika ruulib igal juhul, aga lugu ise on nagu vandenõukate argipäev, et kohe-kohe juhtub midagi, aga tegelikult on lihtsalt sama vana plaat forever,“ säutsus ta.

Räppar nublu jagas oma Instagramis kaadrit Alika esitusest ja kirjutas, et tegemist on sündinud staariga, keda ootavad ees suured asjad. „Imeline!“ rõhutas ta veel.

Luisa Rõivas kiitis oma Instagramis Alika esitust. „Sa olid super nagu alati!“ kirjutas ta ja kutsus kõiki Alika poolt hääletama.

Alikaga superstaarisaates kohtunud Maribel Vääna kirjutas, et tunneb Alika üle uhkust. „Uskumatu naine, uskumatu lugu, uskumatud tunded.“

Eesti eelmise aasta eurolaulik Stefan ei jäänud lahkete sõnadega samuti kitsiks. „Super esitus!!!“ kirjutas ta ja jagas Instagramis Eurovisioni ametlikule kontole postitatud videot.