Oliver ja Joonatan tunnistasid, et igale oma kontserdile sõidavad elektriautoga. „Ma elan Tallinnas ridaelamus, mille katusel on päikesepaneelid, ja prügi sorteerime. Püüame olla võimalikult loodussõbralikud. Mida vanemaks saan, seda rohkem mõtlen, kuidas tulevikus võiks parem olla,“ ütles Oliver.

„Juba see on hea, kui saame enda kulutatud energia tagasi toota. Sülearvutid ja trummimasinad võtavad voolu, nende osa saame kindlasti tagasi. Nii tuleb välja, et me ei võtnud midagi looduselt, vaid pigem andsime tagasi. Kogu maailm liigub loodussäästvamas suunas. Mida varem paadile hüpata, seda lihtsam on muutuse protsess. Kui me juba täna neid valikuid teeme, siis mõne aasta pärast oleme harjunud. Näiteks kui käisime Ülemiste keskuses söömas, siis panime oma elektriauto laadima – aku täitus tunni ajaga 20% võrra. Tore on ennast vaikselt harjutada,“ sõnas Joonatan.

Milline on olnud kõige veidram koht, kus Oliver ja Joonatan esinesid, vastas Oliver: „Mõni aasta tagasi esinesime Leedus Panevėžyse linnas. Seal oli meile pakutud ööbimiskoht selline, et otsustasime öösel tagasi Tallinna sõita. Tegemist oli väga vana spordihoonega, kus olid vaid mõned toad. Tuppa minnes ja voodit nähes tundus, et pigem sõidame ilusti koju.“