Briti väljaande Daily Maili spordilehel kirjutatakse, et Klavani ilmumine teleekraanidele võeti Liverpoolis vastu hõisetega. Klavan edastas Eesti hääled ning britid tervitasid tema ilmumist tõeliselt soojalt.

Briti meedia kirjutab veel, et Klavan mängis FC Livepooli eest aastatel 2016–2018 ning lõi kaasa 53 mängus. Enne Liverpooliga liitumist mängis Klavan Augsburgi eest Saksamaal, kust ta 4,3 miljoni naelaga üle osteti. See tehing tegi temast kõige kallima eestlasest jalgpalluri.

Daily Mail kirjutab uhkelt, kuidas Klavan kirjeldas oma lühikese Eurovisioni debüüdi ajal Liverpooli imelise linnana ning tegi mitmeid viiteid oma kunagisele jalgpalliklubile. „Kõik eestlased saadavad oma jõu Ukraina inimestele. Te ei kõnni kunagi üksi,“ lausus Klavan ning tegi sellega viite loole „You'll Never Walk Alone“. Pala on tugevalt seotud Liverpooliga – jalgpallitiim mängib seda lugu enne igat kodumängu ning seda sloganit kasutatakse tihti fännide ja mängijate poolt.

Veel tuuakse välja, et jalgpallur Klavan on viimasel ajal rohkem oma kodumaal viibinud ning kaasa löönud Eesti „Tantsud tähtedega“ saates. „Koos tantsija Kerttu Tänavaga üllatas ta nii iseend kui ka paljusid teisi oma tantsuliste vägitegudega,“ kirjutab Daily Mail.

Ka sotsiaalmeedias saab Klavan ohtralt kiidusõnu. Teda nimetatakse legendiks ning Twitteris jagatakse korduvalt klippi Klavanist Eesti punkte edastamas. „Ainuke asi, mis saaks Eurovisioni veel paremaks teha, oleks, kui Ragnar Klavan tuleks Eesti korrespondendiks,“ seisab ühes populaarses säutsus. „Parim hetk minu jaoks Eurovisionilt peab olema Ragnar Klavani üllatusesinemine Eesti esindajana,“ säutsus ka teine Twitteri kasutaja.