Esmaspäeva öösel maandus Arlanda lennujaamas lennuk, mille pardal olid tänavuse Rootsi euroloo tiimiliikmed. Puudu oli aga teist korda Eurovisioni võitnud lauljatar Loreen, vahendab Aftonbladet.

Lennujaamas astusid teiste seas rõõmsatujuliselt ajakirjanike ette Melodifestivaleni produtsent Karin Gunnarsson, Rootsi rahvusringhäälingu SVT projektijuht Anders Wistbacka, tuntud kommentaator Edward af Sillén, SVT pressiesindaja Madeleine Sinding-Larsen, delegatsioonijuht Lotta Furebäck ja delegatsiooni asejuht Christian Nielsen. Kuhu jäi aga lauljatar ise?

„Loreen jäi Inglismaale, et teha väike promotuur Londonis. Teiste seas annab ta mitmeid intervjuusid raadio- ja telesaadetele ning kohtub meediaväljaannete The Sun, The Guardian, BBC ja MTV esindajatega,“ teatas Loreeni pressiesindaja sõnumi vahendusel.

Pressiesindaja lisas, et Loreen peaks saabuma Rootsi teisipäeval.

Seevastu muutus Soome eurolaulja ja ühe tänavuse Eurovisioni suursoosiku, kuid lõpuks teise kohaga leppima pidanud Käärijä ehk Jere Pöyhöneni kojutulek põhjanaabrite juures tõeliseks rahvuspeoks. Lennujaamas leidis aset ka üks väga südamlik hetk.