Populaarse spordiajakirja esikaant kommenteeris Stewart lähemalt esmaspäeval ühes Ameerika telesaates. „Mulle meeldib see pilt,“ avaldas Stewart. Kokku poseerib ta ajakirjas kümnel pildil, vahendab CNN.

„Kui ma sain teada, et ma poseerin Sports Illustrated Swimsuit ajakirja kaanel, mõtlesin ma, et et minust saab vast kõige vanem inimene, kes on selle ajakirja kaanel olnud. Ma ei mõtle vanusele väga palju, aga ma mõtlesin, et see on ajalooline,“ sõnas kuulus telekokk.

Tuntud telepersoon ja ärinaine avas oma sotsiaalmeediapostituses ajakirja kaanefoto pildistamise tausta. Stewart kirjutas, et talle tehti pakkumine ajakirja kaanel poseerida 2022. aasta novembris, mis andis talle ligikaudu kolm kuud, et end tänavu jaanuari lõpus toimunud pildistamiseks vormi saada. Veel sõnas ta, et võttis selle kogemuse vastu enesekindlalt. „Uute asjade proovimine on väga hea. Kartmatu olemine on väga hea. Ära karda mitte midagi,“ kirjutas ta Instagramis ja lisas, et pildistamine leidis aset Dominikaani Vabariigis.

Vajuta postituse vasakul servas oleval joonel kaks korda, et jõuda Stewarti kaanefotoni.

Fännid on Stewarti kaanefoto rõõmuga vastu võtnud ning kiidavad teda sotsiaalmeedias. „Ma ennustan, et sellest numbris saab tõeline müügihitt!“ avaldas üks elevil fänn sotsiaalmeedias. „Tuhat ja tuline! Imekena!“ kiitis ka teine fänn. „Milline legend!“ oli ka järgmine kommenteerija vaimustuses.

Lisaks Stewartile poseerivad ajakirja erinevatel kaantel nii näitleja Megan Fox, laulja Kim Petras ja näitleja Brooks Nader.