Madonna ja Maluma on sõbrad olnud alates aastast 2018, kui popikuninganna tutvustas end noorele lauljale tollel aastal toimunud MTV Video Music Awards auhinnagalal. Aasta hiljem andsid nad välja ühisloomingus sündinud loo „Medellin“.

Nüüd on nad harjutamas koos Madonna maailmaturnee jaoks ning veedavad seetõttu palju koos aega. Popstaari taustatantsijate sõnul on muusikute läbisaamine väga lähedane ja kaisutav, kohati lausa niivõrd lähedane, et tantsijatel hakkas piinlik. „Inimesed otsustasid lahkuda ja jätta nad kahekesi, et nad saaksid tegeleda sellega, mis iganes nende vahel on toimumas,“ avaldas üks allikas väljaandele Page Six.

„Nad veetsid paar päeva koos proovides ja seal algas nende flirtimine. Ja siis nad viibisid koos kogu nädalavahetuse New Yorgis. Nad paistavad olevat naeruväärselt lähedased ja nendevaheline keemia on hullumeelne,“ rääkis allikas. Ta lisas, et tõenäoliselt liitub Maluma Madonnaga tema Lõuna-Ameerikas toimuvate kontsertidega, kuna seal on noor muusik meeletult populaarne.

Veel tuleb välja, et Madonna on oma privaatsele Instagrami kontole postitanud tõeliselt kuumi kaadreid endast ja Malumast. Ühel pildil lamab Maluma selili põrandal ning Madonna istub tema pea. Privaatsele kontole postitatud videos aga annab popikuninganna noorele lauljale suure musi teiste tantsijate ees. „Nad näevad väga intiimsed välja,“ kirjeldas videoid näinud allikas.

Maluma on Ladina-Ameerika üks populaarsemaid artiste ning ta on müünud üle 18 miljoni plaadi. Instagramis jälgib teda 63 miljonit kasutajat, Madonna tegemistel hoiab samal platvormil silma peal 18,9 miljonit inimest.

Madonna siirdub juuli keskpaigast oma „Celebration Tour“ turneele, millega ta tähistab oma enam kui 40 aastat aastat kestnud lauljakarjääri. Turnee saab alguse Kanadast, samuti esineb Madonna nii Ameerikas, Euroopas kui ka Mehhikos.