MOEHUVILINE PERE Ettevõtja Joakim Helenius ja tema abikaasa Evely ei puudu üheltki suuremalt seltskonnaürituselt. Seekord võeti kaasa ka moekas poeg Maximilian.
BLONDID MUSTAS Üle pika aja näitas end seltskonnas kunagine tõsieluseriaali „Lihtne elu“ staar Triin Tulev. Koos temaga on ettevõtja Jana Haljand (paremal).
EI MUSTALE! Kevadiselt silmatorkavaim kleit ja stiilipunktid kuulusid sel õhtul Kroonika turundusjuhile Doris Kasele.
ROOSA JA HELESININE Julge moekunstnik Liisi Eesmaa ei karda isegi roosat. Teleprodutsent Triin Luhats saabus moepeole otse telesaate salvestuselt, jõudes osta Kaubamajast seks puhuks uue kostüümi. Stiilne valik!
MOEGURUD Ehtekunstnik Tanel Veenre ehted olid esindatud Aldo Järvsoo kollektsioonis. Tema kõrval sadomaso-vaibiga moekunstnik ja stilist Gerly Tinn.
VÄRVILINE PEREKOND Ettevõtja Toomas Tõniste seisab uhkelt oma tütre Maria Heleene ja abikaasa Ingridi keskel. Kumb on kumb? Ingridi  kostüüm on Riina Põldroosi looming.
FUKSIA-ÕIED Kirjanik Susan Luitsalu (vasakul) ja produtsent Kadri Tikerpuu mõjusid värskelt, kevadiselt ja silmatorkavalt.
TURVALISELT MUSTAS Värske kultuuriminister Heidy Purga on olnud terve elu moehuviline ja kandnud agaralt Eesti moekunstnike loomingut.
KOLMAINSUS Sõprade moesõud tuli jälgima ka ettevõtja Mart Haber koos kaksikute Huberti ja Hildaga, kõik kolm stiilsetes mustades biker-tagides.
PASTELSED Aeroobikatreenerid Kaja Tuisk (vasakul) ja Riina Suhotskaja lisasid päikeselisse õhtusse kevadist meeleolu.
TÜTART TOETAMAS Kolme tütre isa, raadiohääl Rauno Märks tuli koos abikaasa Evelini ja noorima tütre Keira Isabeliga toetama keskmist tütart Lii Heleeni, kes osales moesõul modellina.
SÄRAV KOLMIK Esimest korda pärast elukaaslase Teet Saarepera surma astus avalikkuse ette varalahkunud ettevõtja lesk Eliko Haak, kes osales moesõul modellina. Moehuvilist ema tulid toetama ka tütred Sära (vasakul) ja Säde-Ly.
EDUKAS TÜTAR Rauno Märksi 19aastane tütar Lii Heleen kandmas Riina Põldroosi moeloomingut.
MUST JA PÄRLID Aldo Järvsoo uus moekollektsioon oli vastupidiselt kevadootusele klassikaliselt must. Seda ilmestasid Tanel Veenre pärlehted.
ÕHULISED LIBLIKAD Ketlin Bachmann jätkas siidi ja liblikamotiivi lainel, tuues moesõule õhulisust, kergust ja kevadet.

Jaga
Kommentaarid