„Villa“ oli eelmisel aastal Eesti kuumim uus reality, kus grupp noori ja vallalisi kolisid kuuks ajaks Vahemereäärsesse luksusvillasse, et võistelda 30 tuhande euro nimel, veeta oma elu parim suvi ja leida oma eluarmastus.

Kui sa veel näinud ei ole, siis kes on „Villas“?

1. Kaisa (25) on imekaunis ja mõõdukalt tagasihoidlik Tallinna neiu, kes igapäevaselt töötab turundajana ent iga oma vaba hetke pühendab enda YouTube’i kanalile sisu luues. Sealt võib ta nii mõnelegi juba varem tuttav olla. Tema kireks on teemad, mis on seotud moe, ilu ja kõige kauniga. Kaisa sõnul läks ta „Villasse“ otsima kaaslast ja sõpru kui ka võitu.

2. Katriin (23) on Tallinnast pärit eratreener, kelle jaoks on regulaarne trenn ja õige toitumine elu lahutamatud osad. Katriini naeratus on nakkav ning ei jää kindlasti märkamatuks mitte ühelegi vaatajale. Ta on väga võistlushimuline nii era- kui tööelus.

3. Liis (23) on energiast pulbitsev Lõuna-Eesti tüdruk, kes kolis hiljuti Tallinna, et panna ennast proovile suurlinna melus. Tal ei ole ole väga palju sõbrannasid ja eelistab pigem noormeeste seltskonda. Poisi südame võitmiseks piisab kaunil neiul vaid korra enda helesiniste silmade pilgutamisest.

4. Diana (21) on Armeenia juurtega kaunitar, kelle temperamenti on tunda ka läbi teleekraani. Tema jaoks on võidusumma kõrval olulisemad suhted, mida Villast leida võib. Ta peab enda nõrgaks küljeks seda, et armub vahel liiga kiiresti.

5. Annabel (22) on Tallinnas elav noor neiu, kelle lemmik teema on kõik seksuaalsusega seonduv. Ta jagab sel teemal ka teistele naistele näpunäiteid. Annabel ei häbene midagi ega kedagi ja läheb Villasse eelkõige selleks, et kogeda enda elu suurimat seiklust ja pidada Vahemere ääres maha üks meeldejääv kolmenädalane pidu.

6. Arles (21) on Rakverest pärit noormees, kes õpib Tallinnas kehakultuuri ning on tegelenud aktiivselt kõikvõimalike spordialadega. Arlesele meeldib pidutseda ja võistelda ning peamiselt just neil kahel põhjusel ta Villasse ka jõudis. Sellest ei tee mees saladust, et tema puhul teevad naised enamasti esimese sammu ning huvilistest tal juba puudu ei tule.

7. Antonio (25), on Tallinnast pärit mees, keda võib liialdamata nimetada Villa Hunt Kriimsilmaks. Tal on olnud ameteid alates korvpallurist ja stsenaristist lõpetades muusiku ja produtsendiga. Hetkel töötab spirituaalne noormees joogaõpetajana. Antonio tuli saatesse eelkõige võidusumma pärast, ent ta ei ütleks ära ka armastusest, kui see tema teele satuks.

8. Rovin (23), kelle suured sinised silmad ja malbe iseloom tabab hetkega tüdrukute pilku, õpib juurat ja teeb vabal ajal koos parimate sõpradega muusikat. Villasse tõmbas noormeest ei midagi muud kui 30 tuhat eurot ning suur võimalus armuda.

9. Stefan (22) on Valgast pärit noormees, kelle suurimaks kireks on enda keha eest hoolitsemine ja sellest maksimumi võtmine. Ta veedab suure osa enda ajast jõusaalis, võtab aeg-ajalt jäävanne ning toitub väga korralikult. Tagasihoidliku noormehe sõnul ei ole tal veel ühtegi pikaajalist suhet olnud ning loodab endale Villast esimese tüdruksõbra leida.

10. Kaido (27) on säravate pruunide silmadega ning suure südamega Saaremaa mees, kes töötab kinnisvaramaaklerina. Kaido süda kuulub jäägitult Saaremaale, kus ta elab oma majas koos kahe kassi ja koeraga. Täielikust õnnest on puudu vaid hea naine ja 30 tuhat eurot - neid Kaido saatesse püüdma tuligi.

11. Frank (20) tuleb Kristiinest ning tema suurim armastus on poksimine. Rahulik noormees kummutab stereotüübi raevukatest poksijatest ning töötab kooli lõpetamise kõrvalt kodude koristajana. Noor ja teravmeelne Frank ei usu, et ta villast armastust leiab, teda meelitas saatesse ennekõike võidusumma.

12 episoodiga „Villas“ läheb 30 000 euro nimel läheb lahti tuline võistlus, mis lüüakse lahti kiirkohtinguga, et villalised saaksid teineteist paremini tundma õppida. Saade võib küll toimuda Türgis, aga Eesti jääb ka seal väikeseks, sest ootamatult kohtuvad nii vanad armsamad kui ka klassikaaslased, kelle vahel rulluvad lahti keerulised suhted, pöörased peod, draamad kui ka noaga selga löömised.

Haara kinni viimasest võimalusest vaadata „Villat“ esimest või mitmendat korda platvormilt www.villatv.ee, sest seda saab teha vaid 31. maini 2023!