Kim Kardashianil on suured plaanid oma vanimale tütrele North Westile, vahendab ajakiri In Touch. „North on Kimi esimene laps. Kimil on alati olnud ootused talle, aga see surve, mis ta Northile peale paneb, võib olla küll tahtmatu, aga on päris reaalne,“ räägib anonüümne isik ajakirjale.

„Kim päriselt arvab, et ta aitab oma tütart.“

„North tahab olla suur staar, ta räägib, et ta tahab olla suurem ja kuulsam kui tema ema ja ka isa (artist Kanye West – toim). See on väga suur pinge, mida väiksele lapsele peale panna,“ jätkab anonüümne isik Kardashianite siseringist.

Kim võtab tütart kaasa moesõudele, korvpallimängudele ja tutvustab tütart ka oma Instagrami kontol. Alles paar päeva tagasi jagas maailma üks suurim suunamudija Kim endast ja Northist pilte, kus ema ja laps nägid väga sarnased välja. Fännid olid segaduses, miks Kim selliseid pilte jagab. „Ta on ainult 9aastane. Miks sa lased tal nii kiiresti suureks kasvada?“

„Kui Kim saaks oma tahtmise, siis Northil oleks omanimeline tõsielusaade, moeliin ja persoonibränd.“ Anonüümne isik jagab samuti, et Kim sooviks, et tütar juhiks juba praegu omanimelist impeeriumi.

„See on kõik osa tema suurest plaanist. Kõik seisneb tähelepanu keskpunktis olemises ja asjakohaseks jäämises. Kardashianite reeglite raamatus on tuntus mängu nimi.“

Kim on palunud ka sotsiaalmeediarakenduses TikTok teha erand ning tema tütrele seal konto avada. Rakenduse kasutamise vanusepiiriks on muidu 13 aastat. Praegu pole Kim erandi tegemiseks luba saanud.