Ariana postitas esmaspäeval sotsiaalmeediasse uduse mustvalge pildi endast ja Daltonist, et markeerida nende teist pulma-aastapäeva. Fotol olid Ariana ja Dalton teineteise embuses ja suudlesid. Pilt paistis olevat tehtud nende pulmapäeval kaks aastat tagasi - lauljannal oli seljas valge pulmakleit ja tema abikaasa kandis tumedat ülikonda.

„Ma armastan teda nii väga,“ kirjutas Grande pildi juurde ja lisas juurde, et on Gomeziga koos olnud kolm ja pool aastat.

Ariana on hoidnud oma abielu ja Daltonit avalikkuse tähelepanu alt väljas, kuid on aegajalt jaganud kaadreid neist kahest koos.

Ariana ja tema kinnisvaramaaklerist kaaslane Dalton abiellusid 2021. aasta maikuus, korraldades väga väikese ja privaatse pulma nende kodus Montecitos, Californias. Tegu oli väga intiimse pulmaga, kuhu kutsuti vaid 20 inimest, kuid see-eest valitses pulmas armastuse ja rõõmu meeleolu.

Paar kohtus esmakordselt siis, kui Ariana otsis omale Californiast väljaspool maakodu ja tema tiim leidis lauljannale kinnisvaramaakleri Daltoni abiks. Nad hakkasid kohtamas käima 2020. aasta märtsis, vahendab Page Six.