Harry Potteri filmidest tuntuks saanud Emma Watson jõudis Brandon Greeniga paar olla 18 kuud enne seda, kui nad otsustasid oma suhtele joone alla tõmmata. Kuigi Briti väljaanne Daily Mail kirjeldab, et nende suhe oli tõsine, otsustasid nad eraldi edasi minna.

Väidetavalt olid Emma ja Brandon lahku läinud juba jõulude paiku. Siis oli Emma saanud mingisuguse ilmutuse ja otsustanud, et ei soovi enam suhtes olla. Ilmutus oli puudutanud planeet Saturni tagasi tulemist, mis viitab ajale, kui Saturn jõuab oma tiirlemisega asukohta, kus see oli siis, kui inimene sündis. Astroloogide sõnul viitab see ühe elutsükli lõpule ja teise algusele ning tüüpiliselt leiavad need aset siis, kui inimene on 29, 56 ja 87 aastane, vahendab Daily Mail.

Esimesed viited sellele, et Emma ja Brandoni suhtes pole kõik korras, tulid avalikuks märtsikuus. Siis külastas näitlejanna koos oma endise poiss-sõbra Brendan Wallace'iga üht Taylor Swifti kontserti.

Veel on avalikuks tulnud see, et Greenil pidi olema pidutseja maine ning ta on varem käinud kohtamas mitme modelliga. Suhte ajal jõudsid Green ja Watson mitmel puhkusel käia - näiteks nautisid nad teineteise seltskonda eelmisel aastal Itaalias.

Emma Watson kehastas Harry Potteri filmides Hermione Grangerit ning sai tänu sellele rollile ülemaailmselt kuulsaks.