Rihanna postitas oma Instagrami kontole mitmest pildist koosneva fotoseeria oma esimesest rasedusest. Piltidel poseerib ta musta-kuldsetes bikiinides ning paistab mõnel fotol suisa alasti olevat. Rihanna varjab piltidel oma rindu nii käte kui ka raamatuga, tagaplaanil on näha lummavat merevaadet ja palmipuid.

„Siin on väike seeria, mida ma nimetan „Rub on ya titties“. Oma esimese raseduse austuseks, emaduse omaksvõtmisel ja sellele maagiale, mis mu keha tegi. RZA... tal ei ole aimugi, kui hullumeelne ta ema on või kui suur kinnisidee mul temast tekkis,“ kirjutas Rihanna fotode juurde. Ligi 12 tundi tagasi tehtud postitusel on juba üle 9,3 miljoni meeldimise ja arvukalt kommentaare fännidelt, kes popstaari postituse heaks kiidavad.

„Sa muudad raseduse ühtaegu imekauniks ja seksikaks. Milline imeline asi, milleks naise keha võimeline on. Me väärime kuningannadena kohtlemist,“ kirjutas üks kommenteerija Rihanna postituse alla. „Kõige kaunim lapseootel naine maailmas,“ kiitis teinegi fänn. „Milline seksikas emme,“ mainis kolmas rahulolev kommenteerija.

Peagi on Rihanna ja tema elukaaslase A$AP Rocky perre sündimas ka teine laps. Rihanna teine lapseootus tuli avalikuks veebruari keskel, kui 35-aastane popstaar esines Ameerikas Super Bowli vaheajasõul ja demonstreeris punases latekskostüümis oma beebikõhukest.