„Tavaline inimene veedab 70 protsenti ärkvel oldud ajast tööl ja on enamiku nendest tundidest õnnetu. See ei ole lihtsalt vastuvõetav viis elamiseks,“ alustas Vishen raamatu tutvustamist. „Seetõttu on oluline, et inimesed esitaksid endale küsimuse, kelle heaks nad töötavad: kas see toode või teenus, mida ettevõte inimkonnale pakub, on pluss- või miinusmärgiga. Miinusmärgiga ettevõtmised on need, kes eksisteerivad ainult kasumi saamise eesmärgil, ühiskonnale midagi vastu andmata. Plussmärgiga firmad seevastu edendavad nii inimeste kui keskkonna käekäiku. Heaks näiteks on siin tervislikke eluviise edendavad ettevõtted või puhtale taastuvale energiaallikatele suuna võtnud firmad,“ märkis Vishen.

Vishenit intervjueeris investor ja taskuhäälingu pidaja Katri Teller, kellega arutleti mitmesugustel teemadel: räägiti nii sellest, milliseid muutusi vajavad ühiskond ja koolisüsteem, miks Vishen ehitas üles Eestis toimuva Mindvalley suveülikooli, mis toob Tallinnasse tuhandeid inimesi kui ka sellest, kuidas kasvatada teadlikumat järeltulevat põlve ning kuidas tuua rohkem teadlikkust meie ettevõtete kultuuri.

Visheni sõnul on Eestis hea elada ja lapsi kasvatada ning tema enda lapsed elavad ja õpivad samuti siin. „Olen enamiku elust elanud Malaisias ja Ameerikas ning oskan hinnata Eesti puhta õhu ja kvaliteetse toidu olulisust. Paljudes teistes maailma piirkondades ei peeta selliseid asju sugugi enesestmõistetavaks. Mul on hea meel, et mu lapsed saavad seda kõike kogeda. Lisaks on Eestis väga ettevõtlikud inimesed, mis teeb siin elamise tõeliselt meeldivaks,“ lisas Vishen. Ainukeseks miinuseks eestlaste puhul tõi raamatu autor välja meie arglikkuse ja ebasõbralikkuse. Siin olevat teiste riikidega võrreldes ikka väga raske sõpru leida.

Raamat „Buddha ja mässaja“, mis on juba teine New York Times'i bestseller Lakhianilt, räägib tema isiklikust kogemusest, kuidas ehitada nullist ilma investorite abita üles 100 miljoni dollarilise käibega ettevõte. Autor avab ausalt ka mitmeid raskusi, millega on nii isiklikus elus kui ettevõtte juhina silmitsi seisnud, ning kirjutab sellest, kuidas teadlik elamine (mindfulness) on tal aidanud lahendada ka kõige lootusetumaid olukordi ning mis ajendas ka antud raamatut kirjutama.