Kuigi ema elukutsega alati ka lõbu kaasas käinud, on Amanda Hermiine sõnul Piret emana alati väga nõudlik olnud. „Ei ole ainult selline nali ja pillerkaar olnud,“ märkis ta. „Võrreldes isaga ikka väga nõudlik,“ nõustus pere pesamuna Aurora Aleksandra. „Jah, kodus oli isa see hea politseinik ja mina olin see paha politseinik,“ sõnas Piret.

Kuigi laval olemine ei ole Aurora Aleksandrale võõras, ei soovi ta pärast keskkooli lõpetamist näitlejaks saada. „See ei ole otseselt minu eriala ikkagi,“ sõnas veterinaariks saada sooviv neiu.

Oma karjääri jooksul on Piret saanud teha mitmeid humoorikaid rolle ning paljudele on ta meelde jäänud omaaegsest kultuslavastusest „Armastus kolme apelsini vastu“.

Mõned aastad tagasi rääkis Piret ajakirjale Eesti Naine, et Sõrve maakodu tähendab Piretile kohta, millega on seotud mälestused varsti juba kümmekond aastat tagasi surnud abikaasast. Pärast mehe surma oli tal Sõrves tõesti raske olla, kuid aeg teeb oma töö. Sõrve maakodu ongi ainus koht, mis Priidust alles, sest linnakodu vahetas Piret ära.

„See on ka meie tütarde jaoks tähtis – ikkagi ju koht, kus midagi nende isast. Ja nii ma ikka kogu aeg loodan, et tuleb üks tugev väimees majja.“

Vahel tuleb Piretile ahastus peale, kui ta mõtleb, kui vähe ta saab Sõrves olla ja kui palju kulusid maamaja pidamisega on. Selle raha eest, mis Sõrves aastas kulub, saaks kuskil soojal maal mitu nädalat vedeleda… Siis mõtleb ta jälle tütarde peale.

Mänginud on ta ka selle mõttega, et kuidas oleks elu, kui päriselt Sõrve kolida. „Sellest ma olen aru saanud, et siis peaks ikka mees ka olema.“