Hiljuti 38. sünnipäeva tähistanud Jekaterina Andrejeva mitmete noahoopidega surnukeha leiti 19. mail Peterburis asuvast hotellist „Vertical“, vahendab portaal woman.ru. Pornofilmides aliast Amy Days kasutanud naise surnukeha oli hotelli 7. korrusel asuvas toas. Sama hotelli akende alt leiti Andrejevaga koos olnud 30-aastane meesterahvas Dmitri, kes oli raskelt vigastatud.

Mees leiti hotelli akende alt tänavalt ja arstid tuvastasid tal mitu luumurdu ning leidsid tema kehalt mitmeid lõikehaavu. Dmitri viidi haiglasse šokiseisundis ja arstid võitlevad hetkel, et tema elu päästa. Mehe palatiuksele pandi ka turvamees valvama.

Portaaliga rääkinud Andrejeva tuttav ütles, et Dmitril oli probleeme narkootikumidega ja ta oli tema teada töötu.

Ka näitleja ise oli sattunud seadusega pahuksisse ja kandis kaheaastast tingimisi karistust omastamise eest. Samuti oli tal pooleli kohtuasi seoses narkootikumide ostmise ja levitamisega. Seda aga, et mis hotellitoas täpsemalt juhtus, on Vene võimude sõnul hetkel veel vara öelda.

Telegrami erinevate kanalite kohaselt oli Andrejeva ka viiendat kuud rase. Samuti selgub tema sotsiaalmeedia kanalitelt, et tal on ka varasemal vähemalt üks laps. Naist tutvustavatel erootikalehtedel on kirjas ka, et ta on sündinud Lätis.

Politsei väidab, et leidis naise kõrvalt ka enesetapukirja, kus viimane palub perelt ja lähedastelt andestust. Siiski on politsei alustanud juhtumi uurimist kui mõrva.


Jaga
Kommentaarid