Näiteks 31-aastasel Ed Sheeranil on hetkeseisuga vara umbes 300 miljoni naela ulatuses, mis teeb temast kõige rikkama alla 35-aastase briti, vahendab BBC.

Talle järgneb artistidest 35-aastane Adele enda 165 miljoni naelaga. Lauljataril oli väga hea aasta ning väidetavalt teenib ta hetkel iga enda esinemise pealt ligi pool miljonit naela puhast tulu.

Artistidest alla 35-aastaste tabelis kolmandal kohal on aga 29-aastane muusik Harry Styles, kelle vara hinnatakse 150 miljoni naela juurde.

Rikaste TOPi kõige ülemises osas on aga India päritolu Briti miljardär Gopi Hinduja ja tema perekond. Nende äriimpeerium, mis ulatub üle maailma, on hetkel hinnanguliselt väärt hämmastavad 35 miljardit naela. Mullu oli Hinduja pere vara väärtus 28,4 miljardit naela.

Huvitava nähtusena on TOPis tagasi ka keemiaärimees Sir James Arthur Ratcliffe, kes oli TOP10-st mitu aastat väljas. ligi 30 miljardit naela omav mees on hetkel maailma tähelepanu all, kuna soovib väidetavalt osta enda lapsepõlve lemmiklubi Manchester Unitedit.

Kuigi rikaste TOPi esiotsas on päris muljetavaldavad numbrid, siis märgib BBC, et tegemist on esimese aastaga pärast 2008. aasta kriisi, kui miljardäride arv edetabelis on langenud. Hetkel on edetabelis 171 miljardäri.

Peamiseks põhjuseks peavad britid koroonaviirusest tekkinud mõju, kõrget inflatsiooni ja üha tõusvaid intresse. See teeb aga näiteks laenamise ja selle arvelt laienemise rikastele keerulisemaks. Näitena tuuakse välja kuulus ärimees Sir Richard Branson, kes hiljuti tunnistas, et kaotas pandeemia tõttu 2,5 miljardit naela.

Raha haihtumist pidi tunnistama ka Inglismaa praegune peaminister Rishi Sunak, kelle vara väärtus langes 720 miljonilt naelalt 529-le.

Värskelt kroonitud kuningas Charles III on aga edetabelis suhteliselt madalal pulgal ehk alles 263. kohal. Tema vara väärtuseks hinnatakse 600 miljonit naela. Siiski on ta rikkam, kui tema ema, kuninganna Elizabeth II, kes oli mullu väärt 320 miljonit naela.

Tabelis nn tõusjate seast leiab aga menukirjaniku JK Rowlingu, kelle vara tõusis mullu 25 miljoni võrra 875 miljoni naelani. Kuna HBO soovib teha tema raamatutest ka seriaali, siis ilmselt tõuseb tema varandus peagi veelgi.