Marta postitas enda Instagrami kontole video, kus ta on roosas teatrikostüümis. „Vahel on kostüümi all hoopis teine inimene,“ kirjutas Marta postituse alla. Tegemist on esimese korraga, kui näitlejanna avalikult enda lapseootuse kohta sotsiaalmeedias materjali jagab.

Kroonika kirjutas hiljuti, et Eesti Draamateatri näitlejanna Marta Laan (38) ootab last. Draamateatri mängukavast ei leia juba mõnda aega Marta Laane nime. Kroonikale andis selle kohta kommentaari Eesti Draamateatri turundusjuht Mari Nurk, kes ütles vaid, et Marta Laant asendavad lavastuste ajal dublandid.

Kroonika võttis ühendust ka Martaga, et uurida, kas ta on tõesti beebiootel. „Jah, vastab tõele, olen väga rõõmus, aga hetkel pikemalt sellel teemal ei peatu,“ kinnitas ta uudist.

Alates 2010. aastast on Laan Eesti Draamateatri näitleja. Ta on sündinud 1985. aasta 20. mail Tallinnas.

Ta lõpetas 2005. aastal Saue gümnaasiumi ja 2010. aastal Eesti muusika- ja teatriakadeemia (XXIV lend).

Peale teatri- ja filmirollide on ta mänginud ka teleseriaalides „Ohtlik lend“, „Kättemaksukontor“, „Kodu keset linna“, „Parim enne“, „ENSV“, „Õnne 13“ ja „Keeris“.

Marta Laan on pälvinud 2008. aastal Voldemar Panso preemia ja aastal 2014 Suure Antsu, mis on Eesti Draamateatri kolleegipreemia. Selle pälvis ta naispeaosalise Sylvia kehastamise eest lavastuses „Hõimud“.

Marta on varem olnud suhtes näitleja Hendrik Toompere juunioriga ja dirigent Valter Soosaluga.