TMZ teatel on Jay-Z ja Beyoncé hiljuti ostnud ära pea 2800 ruutmeetril laiuva häärberi California osariigis Malibus. Kauni maja eest tuli aga kopsakas summa välja käia. Muusikutest paar ostis oma uue kodu 200 miljoni dollari eest - tegemist on California osariigi kõige kallima majaga, mis eales müüdud on. Varem hoidis esikohta üks maja, mille eest käisid selle uued omanikud välja 177 miljonit dollarit.

Lisaks sellele, et Beyoncé ja Jay-Z püstitasid oma tehinguga uue rekordi Californias, murdsid nad ka ühe teise rekordi. Nimelt kuulub staarpaarile nüüd terve Ameerika peale kalliduselt teisel kohal asuv kinnisvara. Esimesel kohal asub üks New Yorki korter, mille eest käis selle omanik välja 238 miljonit dollarit.

Tegelikult said Beyoncé ja Jay-Z oma uuele häärberile meeletu soodushinna. Nende uue kodu eest nõuti alguses hullumeelsed 295 miljonit dollarit, kuid muusikutel õnnestus pea 100 miljonit dollarit hinnaalandust saada.

Staarpaari uus maja asub kõrgel kaljul Paradise Cove'i piirkonnas, kust avaneb lummav vaade Vaiksele ookeanile. Tegemist on arhitektuurijuveeliga, mille on kujundanud hinnatud Jaapani arhitekt Tadao Ando.

Varem kuulus häärber William Bellile, kes selle ehitada lasi. Bell on üks suurimaid kunstikogujaid maailmas ja tal kulus 15 aastat, et täielikult betoonist tehtud hoonekompleks valmis saada.

Aastal 2017 ostsid Beyoncé ja Jay-Z omale maja Bel Airis ning käisid selle eest välja 88 miljonit dollarit. Samal aastal ostsid nad 26 miljoni dollari eest ligi 1000 ruutmeetril laiuva häärberi Hamptonsis.