Väike kokkutulek leidis aset ühes Los Angelese linnas asuvas stuudios salvestasid koos muusikat Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan. Puudu olid vaid Harry Styles ja Zayn Malik, et ansambel oleks täiskoosseisus taas muusikat salvestanud.

Briti väljaande Mirror andmetel sündis kokkutulek tänu sellele, et Liam on hetkel salvestamas oma teist albumit. Louis ja Niall tulid temaga koos stuudiosse, et kolmekesi ühe laulu jaoks koostööd teha. „Liam on hea sõber Nialli ja Louisiga. Talle nii meeldis nendega kokku saada ja vestelda kui nad kõik Los Angeleses olid. Koos stuudios musitseerimine tundus neile loomulik nii, et nad tegid ühiselt loo,“ teadis üks allikas rääkida.

Allika sõnul oli kolmikule stuudios koos viibimine meenutanud vanu häid aegu ning nad veetsid stuudios lõbusalt aega. „Produtsendid loodavad, et Liam paneb selle loo lõpuks oma albumile. Fännidele see meeldiks,“ rääkis ta veel.

Menukas Briti poistebänd One Direction sai alguse aastal 2010, kui kõik viis poissi osalesid Ühendkuningriigi saates „X Faktor“. Seal pani muusikamogul Simon Cowell nad üheks bändiks kokku ja kogu edasine on juba ajalugu. Viiest noormehest sai ülimalt populaarne bänd, kes tuuritas üle kogu maa ning kelle sulest valmisid mitmed hittlood.

Bänd hakkas lagunema aastal 2015, kui Zayn Malik otsustas One Directionist lahkuda. Tollal sõnas ta, et soovib veeta aega rambivalgusest eemal. Aasta hiljem teatasid neli allesjäänud bändiliiget, et One Direction läheb laiali.