Maneskin kiitis möödunud nädalal ühismeedias Eesti publikut. „32 kontserti, kolm kuud ja 24 linna hiljem on meie Euroopa tuur „Loud Kids“ lõppenud. Aitäh, Tallinn, et olite tuuri lõpetamiseks parim võimalik publik,“ kiitsid bändi liikmed möödunud reedel kohale tulnud eestlasi ja avaldasid lisaks ka tänu igale fännile, kes selle tuuri põnevaks tegid. Maailmaturneega alustab Maneskin juba septembris.

Euroopa-tuurilt tagasi jõudnud Maneskini solist Damiano David on aja täiesti maha võtnud ja naudib elu täiel rinnal. Nagu ka piltidelt näha, siis Damiano end tagasi ei hoia ja poseerib täiesti ihualasti.

Maneskin on bänd, mis peale aastatepikkust pausi tõestas, et Eurovisioni kontekstis saame taaskord rääkida mitte ühe hiti imest, vaid globaalselt edukast karjäärist. Seda enam, et tegemist ei ole mitte klassikalise pop-, vaid hoopis rokkbändiga.

Maneskin sai alguse aastal 2016. Vokalist Damiano, bassist Victoria, kitarrist Thomas ja trummar Ethan kohtusid ning valisid endale nimeks Maneskin, mis taani keeles tähendab kuuvalgust. Nime soovitas Victoria, kes ise on poolenisti taanlane. Bändi muusikat saab kirjeldada erinevate muusikaliste mõjutajate seguna – on nii rock’n’roll'i, räppi ja hiphoppi, reggae't, funki ja popi, mida kõike hoiab koos solisti Damiano vokaal.