Megani avarast dekolteest piilus välja päris korralik rinnapartii. Ta kandis punast maniküüri, pikki ripsmeid ja virsikuroosat huult, vahendab The Sun.

Megan Fox

Kõige šokeerivam oli mitme fänni sõnul see, et tele- ja filmistaar ilmus fotograafide ette oma tavapärase brüneti välimuse asemel hoopis tulise punapeana.

Megan Fox

Aprillis leppisid paar kuud varem suure tüliga lahku läinud näitlejanna Megan Fox ja räppar Machine Gun Kelly ära ning nende suhe paistis olevat tugevam kui kunagi varem. Hiljuti ilmus räppar üle tüki aja taas avalikkuse ette, kuid üllatuslikult puudus tema kõrvalt Fox.

Räppar väisas toona Ameerika voogedastusplatvormi Peacocki sarja „Bupkis“ esilinastust New Yorgis. Esilinastusele tuli ta ilma oma kallima Megan Foxita, kellega suhe on viimastel kuudel üle kivide ja kändude kulgenud. Väljaanne Page Six kirjutas, et räppar oli esilinastusel näinud välja kurb ja tõsine.

Räppari ilmumine üksi avalikkuse ette andis hoogu juurde spekulatsioonidele, et Foxi ja Kelly suhtes pole hoolimata ära leppimisest kõik siiski korras. Alles hiljuti tähistas muusik oma 33. sünnipäeva, kuid ka seal polnud näitlejannat kohal.

Fox ja Kelly leppisid ära aprilli alguses Hawaiil, kui nad seal koos tervendaval puhkusel käisid. „Nad on ametlikult jälle paar pärast raskeid katsumusi oma suhtes. Viimased paar kuud on nende mõlema jaoks keerulised olnud, kuid nad reisid koos, et tervendada suhet ja see on neile hästi mõjunud,“ teadis üks paari tundev allikas tollal rääkida.