Fear Factoryt on kutsutud industriaalmetali alati düsfunktsionaalseteks meistriteks. Nad on tuntud oma rajude kontsertide ja võimsa saundi poolest ning köitnud sellega fänne üle kogu maailma. Nende muljetavaldav diskograafia sisaldab rida hittalbumeid, tõestades, et piiride nihutamine ja žanri taasmääratlemine pole neile kaugeltki võõras. Pärast hiljutist edukat Põhja- ja Ladina-Ameerika turneed koos uue vokalisti Milo Silvestroga Roomast ja trummar Pete Weberiga (Havok) on bänd tugevam kui kunagi varem ja valmis rokkima 44 Euroopa laval, sealhulgas ka Tallinnas.

Bändi karjäär on kestnud üle 30 aasta, mille vältel on Fear Factory välja andnud mõjukaid albumeid, kindlustades nende positsiooni metal-ringkondade tegijate hulgas. Fear Factory heli, industriaalse varjundiga trummid, elektroonilise kõla küllus ja rabav segu röökimisest ja laulmisest on saanud raskemuusika tunnusmärgiks. Fear Factory plaadid on oma ulatuselt kinematograafilised, luues helimaastikud, mis peegeldavad klassikalisest ulmekirjandusest ja filmidest tuttavat düstoopilist postapokalüptilist tulevikku, Ray Bradburyst Blade Runnerini.

Tallinnas toimuva Fear Factory kontserdi pileteid saavad Live Nation klubiliikmed juba osta, avalik müük algab 24. mail kell 12 Piletilevi veebipoes ja müügipunktides.