Sack Von Sound pole tavaline muusikafestival – seal pakuvad muusikaelamust unikaalsed koosseisud. Varasemalt on Sakus toimuval suurüritusel esinenud näiteks Kristjan Järvi koos NÖEPiga, 5Miinust, Ewert and The Two Dragons ning Wateva koos ÜENSO orkestriga, Dagö koostöös Saku Mandoliiniorkestriga ja mitmed teised tuntud tegijad uues kuues. Lisaks toimub lastele tasuta kontsert, kus pere noorimaid rõõmustab Lotte, Roosi ja putukate bänd, eesotsas Gerli Padariga.

Sack Von Sound

Igale kuulajale midagi meeliülendavat

Sel aastal on laval tõeline raskekahurvägi. Nahktagil pühib tolmu maha rokilegend Tanel Padar, kes esitab vanu ja uusi rokilugusid koos ÜENSOga. Lisaks astuvad orkestritega üles funk-soulbänd Lexsoul Dancemachine, roki- ja punkbänd Kosmikud ja mitmed teised. Külalisesinejana võtab koha sisse Lõuna-Aafrika rütmikas vokaaltrio Insingizi, kelle esituses kõlab autentne afrikaani rahvalaulu stiil imbuwe, mille kuulsaim pärl on animafilmist „Lõvikuningas“ tuntud „Lions sleep“.

„Lisaks heale muusikale oleme loonud publikule tõeliselt õdusa festivaliala, mille üle väga uhked oleme,“ räägib Sack Von Sound festivali korraldaja Tõnno Piigli. „Kaunis mõisapargis saab meeleolukaid kontserte saab nautida kott-toolides või Saku restoran-rekka kolmandal korrusel, lava ees või väikeses buffees. Ala on mitmekülgne ja meil on publiku jaoks ka katus olemas.“ Nii saab head muusikat nautida iga ilmaga.

Sack Von Sound 2023 toimub 25.-26. augustil Saku Mõisapargis. Soodsad early bird piletid on saadaval Piletitaskus.